fredag den 26. oktober 2007

Her er en del forskellige annoncører (whiskas, 3F, Kodymagnyl, resten kan ikke ses på disse aftenbilleder) som får blokeret deres kampagnebudskab på Abribus mediet fra Outdoor udbyderen AFA JCDecaux. Grundet endnu en henvendelse om vores virke, føler vi os nødsaget til HELT KLART fortælle at vi ikke kan vurdere hvad de forskellige kvalitetsproblemer skyldes, hverken på denne sag eller andre. Vi er ikke Outdoor udbydere men blot Outdoor overvågere. Vi formoder dog, og håber ikke vi generer nogen håndværkere ved at sige dette, at det må være nogen fra en byggeplads i nærheden som har gjort dette - men vi VED det ikke.

Men én ting er helt sikkert, kunderne bør få besked så hurtigt som muligt og problemet bør udbedres!

Skulle nogen læsere af denne blog have lyst til at kommentere på dette, er de som altid, velkomne til at kommentere. Det ville være rart med nogle læsere som kom med deres meninger omring hvordan sådan en sag som denne bør løses, af hvem og hvor hurtigt.

Vi elsker den gode dialog og vi sætter pris på at den også holdes i et offentligt forum (som denne blog) hvor alle kan se hvad alle siger. Så kommenter endelig ved at trykke på "kommentarer" lige herunder. Eller tryk her, her eller her.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kickstarter med denne kommentar og håber det er ordnet til vores næste patrulje i dagslys. JON-1 er bestilt til lørdag formiddag medbringende Sony Cam. Kommenter away :)

Tilføj en kommentar